Home > Fysio in Leidschendam

Fysio in Leidschendam nodig?

Voor een fysio in Leidschendam bent u bij Medisch Centrum Landscheiding aan het goede adres. Dit is een gloednieuw centrum met ervaren huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten in Leischendam. Alle zorg die u nodig hebt zit dus onder een dak. Heeft u een fysio nodig in Leidschendam? Laat u dan adviseren en verzorgen bij Multi Fysio in Leidschendam door onze professionele fysiotherapeuten.

Gespecialiseerde fysio in Leidschendam

Als fysiotherapie in de buurt bij Leidschendam zijn wij gespecialiseerd op veel gebieden. Heeft u bijvoorbeeld last van Parkinson, Lymfe oedeem of heeft u behoefte aan hydrotherapie? Dan kunnen wij u goed helpen. Bent u benieuwd waar wij nog meer in gespecialiseerd zijn bij Multi Fysio in Leidschendam?

Bekijk onze specialisaties

Waar onze fysio bij Leidschendam voor staat

Onze fysiotherapeuten in Leidschendam zijn erg betrokken en werken op professionele wijze aan uw herstel en het voorkomen van nieuwe klachten. We bieden u een behandelruimte met daarnaast een oefenruimte zodat we meteen de oefeningen kunnen uitvoeren.

Een afspraak maken bij deze fysio bij Leidschendam?

Dat kan! U kunt een afspraak maken met een van onze drie specialisten door contact op te nemen met ons telefoonnummer 070 – 320 32 58, doordeweeks bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Meer informatie over onze fysiotherapiepraktijk vindt u op de website van Multi Fysio.  

Meer informatie