Home > Fysio in Mariahoeve

Fysio in Mariahoeve nodig?

Zoekt u een fysio in de buurt van Mariahoeve? Dan bent u bij Medisch Centrum Landscheiding aan het goede adres. MC Landscheiding in Mariahoeve biedt u ervaren huisartsen, tandartsten en fysiotherapeuten die u kunnen helpen met alle zorg die u nodig heeft. Binnen MC Landscheiding kunt u terecht bij Multi Fysio in Voorburg voor gerichte en gespecificeerde hulp voor uw probleem. 

Gespecialiseerde fysio in Mariahoeve

Als fysiotherapie in de buurt Mariahoeve zijn wij gespecialiseerd op veel gebieden. Heeft u bijvoorbeeld last van Rug en nekklachten, Lymfe oedeem of heeft u behoefte aan longfysiotherapie? Dan kunnen wij u goed helpen. Bent u benieuwd waar wij nog meer in gespecialiseerd zijn bij Multi Fysio in Mariahoeve?

Bekijk onze specialisaties

Waar onze fysio in Mariahoeve voor staat

Onze fysiotherapeuten in Mariahoeve zijn erg betrokken en werken op professionele wijze aan uw herstel en het voorkomen van nieuwe klachten. We bieden u een behandelruimte met daarnaast een oefenruimte zodat we meteen de oefeningen kunnen uitvoeren.

Een afspraak maken bij deze fysio in Mariahoeve?

Dat kan! U kunt een afspraak maken met een van onze drie specialisten door contact op te nemen met ons telefoonnummer 070 – 320 32 58, doordeweeks bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Meer informatie over onze fysiotherapiepraktijk vindt u op de website van Multi Fysio.  

Meer informatie