Home > Fysio in Wassenaar

Fysio in Wassenaar nodig?

Wij zijn Medisch Centrum Landscheiding, het gloednieuwe centrum biedt ruimte aan ervaren huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten in Den Haag, vlakbij Wassenaar. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan zorg onder één dak. Met een vaste locatie in Den Haag zult u zich al gauw vertrouwd voelen in ons centrum. Onze fysiotherapeuten zijn werkzaam bij Multi Fysio en helpen u snel te genezen van uw klachten.

Gespecialiseerde fysio in Wassenaar

Als fysiotherapie in de buurt van Wassenaar zijn wij gespecialiseerd op veel gebieden. Heeft u bijvoorbeeld last van rsi klachten, Lymfe oedeem of heeft u behoefte aan oncologie fysiotherapie? Dan kunnen wij u goed helpen. Bent u benieuwd waar wij nog meer in gespecialiseerd zijn bij Multi Fysio bij Wassenaar?

Bekijk onze specialisaties

Waar onze fysio bij Wassenaar voor staat

Onze fysiotherapeuten in Den Haag zijn erg betrokken en werken op professionele wijze aan uw herstel en het voorkomen van nieuwe klachten. We bieden u een behandelruimte met daarnaast een oefenruimte zodat we meteen de oefeningen kunnen uitvoeren.

Een afspraak maken bij deze fysio bij Wassenaar?

Dat kan! U kunt een afspraak maken met een van onze drie specialisten door contact op te nemen met ons telefoonnummer 070 – 320 32 58, doordeweeks bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Meer informatie over onze fysiotherapiepraktijk vindt u op de website van Multi Fysio.  

Meer informatie