Home > Huisarts Mariahoeve

Huisartsenpraktijk in Mariahoeve nodig?

Wij zijn de huisartsenpraktijk in Mariahoeve, gevestigd in Medisch Centrum Landscheiding. Dit is het gloednieuwe centrum dat ruimte biedt aan ervaren huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten in Mariahoeve. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan zorg onder één dak. Met een vaste locatie in Mariahoeve zult u zich al gauw vertrouwd voelen in ons centrum. Wij helpen u zo snel mogelijk bij uw klachten bij huisartsenpraktijk in Mariahoeve.

Welke huisartsen zijn werkzaam in deze huisartsenpraktijk in Mariahoeve?

Aanwezige huisartsen in deze praktijk zijn:

  • Mw. W. Bus (aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag)
  • Mw. H.C. van Hoolwerff (aanwezig op maandag en donderdag)

Voor meer achtergrond-informatie over deze huisartsen kunt u de medewerkers pagina bekijken.

Waar wij voor staan

Onze missie als huisarts is het bieden van toonaangevende integrale 1e lijnszorg, om daarmee een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het welzijn van onze patiënten in Mariahoeve. Daarbij staat u natuurlijk op de eerste plek en kunt u bij de huisarts in Mariahoeve het beste advies en een zo snel mogelijke manier van het genezen van uw klachten verwachten. 

Inschrijven bij deze huisartsenpraktijk in Mariahoeve?

Wegens bescherming van privacy is het niet meer mogelijk om u via de website in te schrijven. Om u in te schrijven bij onze huisartsenpraktijk in Mariahoeve, verzoeken wij u het inschrijfformulier in te vullen en telefonisch een afspraak met ons te maken.

Inschrijven bij deze huisarts in Mariahoeve