Direct contact? Bel: 070 - 209 2041

Home > Huisartsen

Huisartspraktijk Medisch Centrum Landscheiding

Huisartspraktijk Medisch Centrum LandscheidingAlle belangrijke informatie over uw huisarts en assistentes. Hier vindt u onder andere alle telefoonnummers. Aanwezige huisartsen in deze praktijk zijn Mw. W. Bus en Mw. H.C. van Hoolwerff. Mw. W. Bus is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag. Mw. C. van Hoolwerff is aanwezig op maandag en donderdag. Voor meer achtergrond-informatie over uw huisarts kunt u de medewerkers pagina bekijken.

Bereikbaarheid huisartsen

Huisartsen bij Medisch Centrum LandscheidingU kunt uw huisarts bereiken via:

Telefoonnummer: 070 - 209 20 41
Fax nummer: 070 - 347 02 02
info@mclandscheiding.nl


Wij werken met een keuzemenu:

  1. Toets 1 voor een spoedgeval (levensbedreigende zaken).
  2. Toets 2 voor de receptenlijn.
  3. Toets 3 als u de assistente wil spreken.

Beltijden

Maakt u alstublieft gebruik van de volgende beltijden:

  • 08.00 - 10.30 uur Aanvraag consult en aanvraag huisbezoek.
  • 11:00 - 11:30 uur Telefonisch spreekuur door huisarts.
  • 10.30 - 16.30 uur Aanvraag consult.
     

Praktijktijden

De huisartspraktijk is bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur. De huisartspraktijk is een zustervestiging van Medisch Centrum Loudon. De telefooncentrale wordt gezamenlijk bediend door onze doktersassistentes. De eerste maanden tijdens de opstart van de praktijk, is het spreekuur ’s ochtends in de Landscheiding en ’s middags in Medisch Centrum Loudon. U belt daarvoor gewoon hetzelfde telefoonnummer. In de avond- en weekenduren zijn wij aangesloten bij de Haagse huisartsenpost SMASH.

Opnemen gesprekken

U mag geluidsopnames maken van het gesprek met uw zorgverlener, bijvoorbeeld met uw telefoon. Wel willen wij u vragen dit vooraf te melden. Het verspreiden van de opname buiten de privésfeer zonder onze toestemming is wettelijk niet toegestaan.