Home > Over ons > Vrienden van MCL

Stichting "Vrienden van MCL"

Doe jij mee met stichting 'Vrienden van MCL'?De stichting "Vrienden van MCL" is in juli 2016 opgericht door het team van Medisch Centrum Loudon & Medisch Centrum Landscheiding, vandaar de verkorting van de naam "Vrienden van MCL". De stichting zet zich in voor kwetsbare of eenzame patiënten van MCL, met name ouderen, woonachtig in Haagse Hout en Voorburg/Leidschendam.

Het doel en streven is om de mensen plezierig oud te zien worden, kwaliteit van leven staat voorop! Zo willen we graag iets ondernemen voor deze doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten, informatieve bijeenkomsten, dagje uit, etc.

Activiteiten die mede met Cardia Landscheiding zijn georganiseerd:

  • Juni 2017: BBQ met live muziek
  • December 2017: kerst high tea met live muziek
  • September 2018: oud Hollands buurtfeest
  • September 2018: mannenavond in een bruin café
  • December 2018: kerstdiner met live muziek

Help mee!

De inzet van vrijwilligers is van essentieel belang, evenals voldoende financiële middelen. De stichting krijgt geen subsidie en is dus afhankelijk van giften en donaties. Elke financiële bijdrage is dan ook zeer welkom!

Wilt u een financiële bijdrage leveren? Dat kunt u doen op:
IBAN NL 44 ABNA 0405284780 t.n.v. stichting Vrienden van MCL.
 

Steun Stichting Vrienden van MCL   Steun Stichting Vrienden van MCL   Steun Stichting Vrienden van MCL   Steun Stichting Vrienden van MCL

 De stichting “Vrienden van MCL” is door de belastingdienst benoemde erkende ANBI Stichting en dat betekent dat alle financiële giften voor zowel particulier als bedrijven fiscaal aftrekbaar zijn. U ontvangt een kwitantie.

Graag informeren wij u vrijblijvend over de stichting, activiteiten, mogelijkheden tot aanmelden als vrijwilliger, etc. U kunt bellen met de praktijk en vragen naar contactpersoon Daniëlle Kruger, praktijkondersteuner ouderenzorg of mailen naar: vriendenvanmcl@gmail.com of kijk op de website www.mclandscheiding.nl of www.mcloudon.nl

Medisch Centrum Landscheiding   Medisch Centrum Loudon