Home > Overige zorg

Overige zorg

Apotheek

Als patiënt bent u vrij in uw keuze van een apotheek. Wij raden u echter aan zich in te schrijven bij Apotheek Loudon. Wij zijn dan volledig op de hoogte van uw medicatie, ook als deze is voorgeschreven door een specialist of waarnemend huisarts.

Lees verder

Slaapapneu Service

Snurken... of heeft u ook ademstops tijdens de nacht? Vanaf 1 december kunt u voor screening, diagnose en behandeling terecht in Medisch Centrum Landscheiding bij Slaapapneu Service.

Lees verder

De Reisdokter

De Reisdokter is een erkende vaccinatie instelling. Wij geven voorlichting, medisch advies, vaccinaties en malariapillen. Dat doen wij op maat, rekening houdend met uw reis en gezondheid. En in de vertrouwde omgeving van huisartspraktijken in Den Haag, waar de dokter in de buurt is.

Lees verder

Diëtist

Bianca Jutte is onze diëtist. Zij werkt vanuit diëtistenpraktijk DieetPlaneet op de dinsdagen in ons medisch centrum.

Lees verder

Cardia

Cardia is een ouderenzorgorganisatie in de regio Den Haag, Scheveningen en Rijswijk. Persoonlijke aandacht combineren met uitstekende kwaliteit, dat is ons hart voor zorg.

Lees verder

Laboratorium

Het laboratorium van ziekenhuis Bronovo is iedere dinsdag en vrijdag van 8.00 tot 9.00 uur in het Medisch Centrum Landscheiding aanwezig voor bloedafname. ( Vanaf 1 mei 2019 wordt het dinsdag en donderdag. ) U kunt zich zonder afspraak maar met laboratoriumformulier van de huisarts of een brief van het Bronovo laten prikken.

Lees verder