Home > Overige zorg > Diëtist

Diëtist

Het belang van goede voeding

Een goed voedingspatroon draagt bij in de ondersteuning van de gezondheid. Bij diverse ziekten en aandoeningen leveren (soms kleine) aanpassingen in de voeding en leefstijl vaak veel resultaat.

Werkwijze diëtist

Professioneel, praktisch en positief. Een beknopte omschrijving van de aanpak van de diëtisten van diëtistenpraktijk DieetPlaneet. Samen met u gaat de diëtist op zoek naar de valkuilen èn oplossingen in uw leefstijl. Deze oplossingen zijn altijd haalbaar en (daardoor) op de langere termijn vol te houden. Met als doel: een blijvend resultaat!

Diëtist Bianca Jutte

Bianca Jutte, diĆ«tiste in Den HaagKundig, accuraat en betrokken. Dat is diëtist Bianca Jutte in een notendop. Bianca vindt het zeer inspirerend hoe aanpassingen in de leefstijl kunnen bijdragen aan verbetering van de gezondheid. Hierom is zij diëtist geworden. Met enthousiasme en een positieve kijk begeleidt ze u naar een gezond en regelmatig eetpatroon. Bianca volgt de ontwikkelingen op dieet- en voedingsgebied op de voet. Hierbij laat zij zich niet beïnvloeden door hype’s. Graag geeft zij advies over goed én lekker eten. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Begeleiding door de diëtist

Diëtist Bianca begeleid bij o.a.

  • Diabetes
  • Zwangerschapsdiabetes
  • Overgewicht
  • COPD
 
  • Ondergewicht/ongewenst gewichtsverlies/ ondervoeding 
  • Voeding bij kanker
  • Darmklachten

Openingstijden diëtist

Op dinsdag en donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur is de diëtist te vinden in Medisch Centrum Landscheiding. Op overige dagen kunt u terecht in haar praktijk aan de Bezuidenhoutseweg. Ook een huisbezoek is mogelijk als u niet mobiel genoeg bent om langs te komen.

Contact en afspraak

Een afspraak maken met kan op 3 manieren:

  1. Via de online agenda op dieetplaneet.nl
  2. Via e-mail op afspraak@dieetplaneet.nl
  3. Telefonisch op 088 - 34 38 000