Direct contact? Bel: 070 - 209 2041

Home > Tandarts

Tandarts

Tandartspraktijk Landscheiding in Den HaagIn Medisch Centrum Landscheiding is uiteraard ook een tandartsenpraktijk gevestigd, Tandartsenpraktijk Mariahoeve Landscheiding in de omgeving van Mariahoeve, Wassenaar Kerckehout, Wassenaar-Zuid en Marlot. Kijk voor details, aanmelden en het maken van afspraken s.v.p verder op deze site of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Tandartsenpraktijk Landscheiding 
Isabellaland 150
2591 SL Den Haag

  070 - 205 18 68
info@tandartslandscheiding.nl

Voor het laatste nieuws over onze praktijk, bezoek onze Facebooksite.
 


De praktijk

In onze modern vormgegeven praktijk werken wij als professioneel team met de modernste apparatuur en technieken. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van de algemene tandheelkunde: van de halfjaarlijkse controle tot het volledig opknappen van uw gebit en alles daar tussenin.

Een duurzaam behoud van uw gebit, dat staat in al onze behandelingen centraal. Uit de combinatie van onze professionele kennis, de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen ontwikkelen we in overleg met u het best passende behandelplan.

Wij investeren graag in de kwaliteit van ons team! Zowel onze tandartsen als medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en om zo onze kennis en kunde op een hoog peil te houden. Op die manier bent u bij ons altijd in goede handen en verzekerd van goede en professionele zorg. Uiteraard zijn wij lid van het NMT en BIG geregistreerd.

Onze website geeft u informatie over onze praktijk en over tandheelkunde in algemene zin. Kijkt u rustig rond op de site en maak kennis met onze praktijk, haar medewerkers en ons behandelaanbod.

Heeft u na het lezen van deze site behoefte aan uitgebreidere informatie over de verschillende behandelmogelijkheden of wilt u een afspraak maken, dan bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.

Graag tot ziens in onze praktijk in Mariahoeve Landscheiding, Wassenaar Kerckehout, Wassenaar-Zuid, Marlot.