Home > Tandarts Mariahoeve

Tandarts in Mariahoeve nodig?

Tandartsenpraktijk in MariahoeveIn Medisch Centrum Landscheiding is uiteraard ook een tandartsenpraktijk gevestigd. In deze tandartsenpraktijk in Mariahoeve kunt u terecht voor allerlei algemene tandheelkunde. Ons team staat uiteraard klaar voor uw periodieke controle, maar ook voor het behoud van uw gebit en mondhygiëne. Heeft u behoefte aan meer informatie over bijvoorbeeld de verschillende behandelingen, dan ben u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen of een afspraak maken in onze tandartsenpraktijk.

Over onze tandartsenpraktijk in Mariahoeve

In onze modern vormgegeven tandartsenpraktijk werken wij als professioneel team met de modernste apparatuur en technieken. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van de algemene tandheelkunde: van de halfjaarlijkse controle tot het volledig opknappen van uw gebit en alles daar tussenin. We richten ons ook op mensen die bang zijn voor de tandarts. Daartoe hebben we het keurmerk 'De Lieve Tandarts' gekregen. 

Een duurzaam behoud van uw gebit, dat staat in al onze behandelingen centraal. Uit de combinatie van onze professionele kennis, de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen ontwikkelen we in overleg met u het best passende behandelplan.

Wij investeren graag in de kwaliteit van ons team! Zowel onze tandartsen als medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en om zo onze kennis en kunde op een hoog peil te houden. Op die manier bent u bij ons altijd in goede handen en verzekerd van goede en professionele zorg. 

Meer informatie over de tandartsen